top of page

Coach en trainer

Fritzi (1984) is als coach en trainer opgeleid aan oa. de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en aangesloten bij Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

 

Zij is gespecialiseerd in persoonlijke en professionele leiderschapsontwikkeling waarbij twee elementen centraal staan in haar aanpak: mentale kracht ontwikkelen en je energie in balans houden. Sinds 2018 heeft zij een praktijk in Amsterdam waar zij klanten ontvangt en online coacht. Daarnaast verzorgt zij trainingen en sessies voor organisaties en gezelschappen.

Nieuwe verantwoordelijkheden die omarmd moeten worden terwijl oude moeilijk worden losgelaten. En bestaande overtuigingen en routines ombuigen zodat zij aansluiten op nieuwe uitdagingen. Dit zijn typische thema's waar Fritzi haar klanten mee helpt. In de loop der jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een vertrouwde coach voor gedreven professionals die graag bij haar aankloppen in perioden van verandering of stilstand.

Benieuwd of Fritzi jou kan helpen? Zij zag eerder managers en product owners uit de zorg, de financiële- en de techsector en de advocatuur. Maar ook ondernemers, éénpitters, directeuren en creatievelingen.

  • LinkedIn

Dit was een 'officiele' bio. Maar dit ben ik ook:

Ik heb moeite om stil te staan bij mijn eigen successen. Mijn doel is amper bereikt, of ik verplaats de doelpaal al. Dit kan zenuwslopend zijn.

Ik heb de neiging om te piekeren over zaken waar ik grip op denk te moeten hebben, maar niet heb. Dit geeft onrust.

Ik wil graag aardig gevonden worden en ga conflicten uit de weg. Dit werkt contraproductief.

Ik verloor dierbaren op onverwachte momenten. Zat financieel meer dan eens met de handen in het haar. Voelde me misplaatst op verschillende werkplekken. En voelde me niet verbonden met mezelf wat me opbrandde. 

Maar in de kern blijf ik tijdens al die uitdagingen nieuwsgierig en geloven dat diepe reflectie tot radicale verandering kan leiden. Dat dit uiteindelijk mijn vak zou worden had ik als klein meisje nooit gedacht, maar nu voelt het als een jas die heerlijk zit.

 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page