Girl in Car

Met Body & Mind Coach Fritzi, Geverifieerd Door Coachfinder

Coach Booster

Dé Coachstrippenkaart voor Grip en Slagkracht

3, 5 of 7 sessies
Strippenkaarten

Live

of beeldbellen 

Aan alle ambitieuze makers, denkers en doeners die behoefte hebben aan een klankbord.

Ben jij aan de weg aan het timmeren, maar verlang je naar meer grip en slagkracht?

Voel jij dat je een verschil kunt en wilt maken, maar weet je niet zo goed waar te beginnen?

 

Wil je het beste in jezelf naar boven halen zonder in te leveren op de werk-privé balans?

Voel jij je enorm verantwoordelijk, maar mag het wat lichter en minder serieus?

De Coach Booster strippenkaarten zijn speciaal bedoeld om "in te checken" bij mij wanneer jij daar behoefte aan hebt. Body & Mind coaching biedt ondersteuning en richting wanneer je je volledige potentieel wilt benutten én je grenzen op een gezonde manier wilt bewaken. 

WAT En HOE In Balans

WAT je wilt creëren is voor jou helder - of min of meer duidelijk. Maar is jou ook duidelijk HOE je wilt creëren? Welke kwaliteiten wil je bewust inzetten? Op welke gebieden kun je nog groeien? Wat zijn je blinde vlekken? Hoe reageer je als je een keer tegenwind krijgt? En hoe, in dit alles, zorg je ervoor dat je goed voor jezelf blijft zorgen?

Wanneer je jouw set van persoonlijke doelen, grenzen en guidelines ontwerpt, ligt de weg naar succes voor je open.

 

Coach Booster is coaching op je hele systeem: je mentale lichaam, je emotionele lichaam en je fysieke lichaam. Zodat je slagkracht duurzaam is en je zelfzorg radicaal goed. 

"Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen."

Kari (Senior Stedenbouwkundig Ontwerper)

Ontmoet Body & Mind Coach Fritzi

 

Het was toen ik helemaal geen werk meer kon zien (burn-out), dat ik me begon af te vragen of dit wel de juiste werkhouding was: oogkleppen op en doorgaan. 

Niet dus. 

Ik kwam in aanraking met Tibetaanse yoga en de boeddhistische filosofie en leerde de waarde van rust en bezinning - en bleek dat niet saai te vinden. Ik leerde mijn lichaam te gebruiken om heel aanwezig te zijn bij mezelf zodat ik minder snel uit balans raakte. Ik leerde mijn energie op te laden en ik leerde mezelf te beschermen (meestal tegen mezelf). Ik ontwikkelde wat ik noem holistisch zelfleiderschap.

De balans die dit brengt geeft lichtheid en plezier. En is motiverend. Misschien wel de leukste ontdekking is dat je helemaal niet heel serieus hoeft te zijn voor een vervult en succesvol (werk)leven.

In 2016 werd ik door Tulku Lobsang Rinpoche gecertificeerd in de Tibetaanse yoga traditie Lu Jong en in 2019 schoolde ik mij om tot integratief coach, opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.  

 

Nu coach ik young professionals (ondernemers, werknemers en -gevers en creatievelingen) die de relatie met zichzelf willen versterken en regie willen nemen in hun leven en werk. Mijn drive is om jou te helpen hoofd, hart en lichaam te verbinden zodat je stappen zet vanuit krachtig en holistisch zelfleiderschap. Met MOJO: motivatie + joy.

Topics Waarmee Je Aan De Slag Kunt:

 • Kernwaarden en kernkwaliteiten
   

 • Motivatie en discipline
   

 • Emotionele intelligentie
   

 • Purpose driven en holistisch zelfleiderschap
   

 • Werk-privé balans
   

 • Lichaamsintelligentie en intuïtie

Coach Booster

​Coach Booster is een strippenkaart van 3, 5 of 7 coachsessies die je kunt inzetten wanneer jij daar behoefte aan hebt. Tijdens de sessies van 5 kwartier kun je je gedachten en gevoelens ordenen. Korte meditaties, ademhalingsoefeningen en visualisaties helpen je daarnaast in contact te komen met diepere lagen van jezelf, en je creatieve en speelse kanten aan te spreken. 

Jouw coachvraag of thema is leidend. Samen zorgen we voor een flow die past bij jouw wensen. 

MINI

€372

3 coachsessies

Gratis kennismaking

UP

€569

5 coachsessies

Gratis kennismaking

Gratis terugkomsessie na 6 mnd

MAXI

€699

7 coachsessies

Gratis kennismaking

Gratis terugkomsessie na 6 mnd

* Kennismakingssessie is gratis

* Sessies duren 5 kwartier en vinden online plaats of op locatie in Amsterdam. 

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

* Strippenkaarten zijn 2 jaar geldig.

Vergoedingen

Vaak kun je (gedeeltelijke) vergoeding van coachingskosten via je werkgever krijgen. Vraag naar de mogelijkheden bij je (HR)manager.

 

Ondernemer of ZZP-er? Coaching voor zelfstandige ondernemers is aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Check bij je accountant of belastingadvisseur.  

Locatie Hartje Amsterdam Of Online - Corona-proof

 

​Voor de 1 op 1 coachsessies nodig ik je uit bij Stories. Een relaxte praktijkruimte aan de Herengracht, vlakbij de Dam. 

De praktijk is coronaproof ingericht en onder de huidige maatregelen is het mogelijk om clienten te ontvangen.

 

Indien er sprake is van verkoudheidsklachten of wanneer extra voorzichtigheid geboden is, worden sessies online gedaan (of vooruitgeschoven).

Ik coach veel online en gelukkig zijn de ervaringen even positief als live. Handig als je een keer niet in de buurt bent!

Klik Op "Gratis Kennismaken" En Ontdek Of Coach Booster Bij Je Past.

 

​Een gratis kennismaking duurt ongeveer 45 minuten. We bespreken je coachvraag en wensen, en blikken kort vooruit op jouw gewenste uitkomsten. Er is natuurlijk ook ruimte om (praktische) vragen te stellen aan mij. Wanneer je een klik voelt, kies je de strippenkaart die het beste bij je past. Je ontvangt na betaling de digitale strippenkaart en kunt gelijk je eerste sessie inplannen.

 

PS: De kennismakingsgesprekken vinden op het moment alleen plaats via bellen of beeldbellen.