Hikers

Coaching

Ervaar Iedere Dag Minder Ruis In Je Hoofd en Meer Energie In Je Lijf

 

Ontvang Dagelijks Een GRATIS Mini-video Met Simpele Tips en Oefeningen

Voor Instant Kalmte, Ruimte En Energie

NIEUW!

7-daagse MoJo Challenge

Hoi,

Mijn naam is Fritzi

Ik weet dat het heel moeilijk kan zijn om je eigen stem te vinden en vanuit daar stappen te zetten. De ruis in jezelf en de ruis om je heen kunnen overweldigend zijn. 

Het is mijn missie om jou te helpen hoofd, hart en lichaam te verbinden. Het is door die verbinding dat je lekker in je vel komt te zitten. Met zelfvertrouwen, en fysieke, emotionele en mentale veerkracht. 

 

Als body en mind coach ben ik je gids tijdens je reis naar binnen. Lees hieronder hoe ik je kan helpen. 

Ik ben body & mind coach

Coaching

NIEUW Mojo Mastery 

Individueel Coach Programma | 4 maanden

Mojo Mastery is een diepgaand holistisch coachprogramma waarin je in 16 weken tijd Helderheid, Daadkracht en Innerlijke Ruimte gaat ervaren zodat je concrete stappen gaat zetten vanuit sterk zelfleiderschap.

ook online!

Het Innerview Effect

Individueel Mindfulness Programma | 8 weken

In dit 8 weekse programma leer je spelenderwijs de kracht van het NU te belichamen met effectieve oefeningen die gefocust zijn op de Mind Body Connectie. De beproefde technieken en methodes worden een tweede natuur zodat alledaagse ervaringen meer glans krijgen.

Body

Ontdek De Geheimen Van Tibetaanse Healing Yoga

Groepsles Lu Jong Healing Yoga | wekelijks in Amsterdam

Lu Jong Healing Yoga regelmatig beoefenen geeft je immuunsysteem een boost en verhoogt je lichaamsbewustzijn. Een verjongend en versterkend systeem dat Boeddhistische Meesters al duizenden jaren toepassen op hun pad naar meesterschap.

Voor iedereen die wil stralen van binnenuit!  

Fritzi is doortastend en weet je goed te begeleiden naar de kern van je eigen verhaal - daar waar je zelf soms lastig bij komt.

Akkemay kunstenaar/yogadocent

Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen.

Kari senior stedenbouwkundige

3

Let's Play

Heb jij het gevoel dat je voor persoonlijke ontwikkeling een serieus type moet zijn? Of zweverig? Of pretentieus? Of juist ego-loos?

Ik wil je laten zien dat persoonlijke groei een spel is waar je je eigen regels voor mag bedenken. Met jouw ritme en juice. Met jouw ups en downs. Met jouw eigen kleuren en expressie vormen.  

Get Your Mojo Workin' tijdens speciale Mojo Workshops en Retreats. Schrijf je meteen in voor de nieuwsbrief voor speciale uitnodigingen!

 

Image by Nicola Ricca

Fritzi is een toegewijde luisteraar, ze creëert een sfeer van vertrouwen en geeft je nieuwe energie door de aandacht die ze geeft, waarin jij kunt ontspannen. Ze geeft inzichten terug die je zelf nog niet had bedacht, en....ook de koffie is goed.

Patricia schrijfster

Aangesloten bij

Praktijk in Amsterdam Centrum & Zuid

Zoom id: Fritzi Ponse

Skype id: Fritziliza

Tel: +31644511630     |     info@fritziponse.com

  • Instagram
  • LinkedIn
  • White Facebook Icon