HERO_product suite MOJO pages (1).png

Hoe Ik Per Ongeluk Mijn Zelfhelende Vermogen Activeerde En Oude 

Ontdek De Voordelen Van 16 Weken Individuele Body & Mind Coaching

Mijn grootste drive is om mensen te helpen hun eigen stem te vinden en stappen te zetten vanuit sterk zelfleiderschap. 

 

Door de jaren heen, door mijn eigen levenservaringen maar ook door grondige studie en vooral door de inzichten van de mensen die ik begeleid, heb ik leren inzien dat je eigen stem vinden en die ook GEBRUIKEN vraagt om meesterschap in drie aspcecten van de menselijke ervaring: het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het fysieke lichaam.

Ik zie in mijn praktijk, en in mijn persoonlijke leven, dat wanneer je hier meesterschap in gaat ontwikkelen je vrijwel direct meer - wat ik noem - Mojo gaat ervaren.

 

Mojo: die prettige mix van motivatie, joy en zingeving. Met mojo is het zoveel makkelijker knopen doorhakken en creëren dat wat je wilt creëren in je leven. Of dit nou op gebied van persoonlijke of professionele groei is. Of beiden. 

 

Dus mijn vraag aan jou is:

“Wat zou er gebeuren als jij struggles en obstakels transmuteert in iets krachtigs? Als jij verlangens en dromen omzet naar je nieuwe realiteit?”

 

Ben je nieuwsgierig en enthousiast? Laten we dan snel kennismaken en praten over jouw Mojo Mastery!

 

Abrazzo,

Fritzi

Klik op de button en plan meteen een gratis kennismaking in via telefoon of Zoom.

"Nu ervaar ik dat er creatievere oplossingen te vinden zijn die beter bij me passen voorbij die eindeloze gedachtenstroom. Een verademing."

01. De Kracht van Nu - Het Mentale Lichaam

Je ontkoppelen van je gedachten en aanwezig zijn in het Nu, zodat je ondanks alle ruis in jezelf en om je heen toegang hebt tot frisse en creatieve gedachten. 

 

"Ik ontcijfer mijn negatieve emoties als Sherlock zodat ze me stimuleren in plaats van blokkeren."

02. Surfen op Emoties - Het Emotionele Lichaam

Emoties herkennen, accepteren en doorleven, zodat je de inzichtgevende boodschappen die emoties bevatten leert ontcijferen. 

"Geen ruis op de lijn, maar altijd een heldere verbinding met mezelf."

03. Gronden in je Lichaam - Het Fysieke Lichaam

Je lichaamsbewustzijn finetunen, zodat je overal en altijd een stevig anker in jezelf ervaart vanuit waar je engageert met de wereld. 

Fritzi is doortastend en weet je goed te begeleiden naar de kern van je eigen verhaal - daar waar je zelf soms lastig bij komt.

Akkemay kunstenaar/yogadocent

Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen.

Kari senior stedenbouwkundige

Fritzi is een toegewijde luisteraar, ze creëert een sfeer van vertrouwen en geeft je nieuwe energie door de aandacht die ze geeft, waarin jij kunt ontspannen. Ze geeft inzichten terug die je zelf nog niet had bedacht, en....ook de koffie is goed.

Patricia schrijfster

Aangesloten bij