top of page
Hikers

JOUW ROADMAP NAAR Helderheid, Daadkracht en Innerlijke Vrijheid

Mojo Mastery is voor jou als je je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau wilt tillen.

Heb je wel eens het gevoel dat jouw talenten en sterke kanten niet goed uit de verf komen? Of durf je ze nog niet te laten zien?

Blijf je vaak met je gedachten in het verleden hangen en hoop je op verlossing in de toekomst, maar ben je ondertussen zelden aanwezig in het nu?

Kom je moeilijk bij je gevoel, of word je er juist op onbewaakte momenten door overspoeld?

Heb je wel eens het idee dat je jezelf in de weg staat?

Je eigen stem te vinden en doelen waarmaken zou je graag willen, maar het lijkt nog vaag en onbereikbaar, slechts weggelegd voor de “the happy few”. Gelukkig hoeft dat niet zo te zijn. Body & Mind Coaching helpt je bij het opbouwen van zelfvertrouwen, je eigen stem wakker schudden en stappen zetten vanuit holistisch zelfleiderschap.

Wat Wil Jij Creëren In Je Leven?

Je eigen stem wakkerschudden en die ook gebruiken vraagt inzet van je hele systeem: het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het fysieke lichaam.

Wanneer je met alle drie aan de slag gaat, bouw je een sterke en holistische basis in jezelf. Je zit lekkerder in je mojo zodat het makkelijker (en leuker!) wordt om knopen door te hakken en te creëren wat je wilt. Of dit nou op persoonlijk of professioneel vlak is. Of beiden. 

Hoe ontwikkel je meesterschap

in je mentale, emotionele en fysieke lichaam

met Body & Mind Coaching?

Verandering begint in the mind

Verandering in denken creëert verandering in gedrag. Maar hoe verander je je denken? Een proces dat start met een onderzoek naar jouw kernwaarden en unieke kernkwaliteiten. Wanneer je deze glashelder voor ogen hebt, leer je jezelf beter kennen en boor je je intrinsieke motivatie aan. En wat heb je nodig voor verandering? Yep, intrinsieke motivatie.

Emotionele intelligentie ontwikkelen

Tegenslagen en teleurstellingen horen bij het leven. Dat moeilijke emoties weerstand oproepen heb je vast wel eens gemerkt. Maar we kunnen moeilijke emoties ook zien als boodschappers. Wanneer je bewust leert navigeren door je emoties, ontdek je de waardevolle informatie die erachter schuilgaat, zodat je kunt handelen met veerkracht in plaats vanuit angst. Emotionele intelligentie wordt inmiddels gezien als een van de belangrijkste competenties op persoonlijk en professioneel vlak.

Lichaam en geest verbinden

Steeds meer studies tonen aan dat ons denken effect heeft op ons lichaam, en hoe we ons lichaam gebruiken en verzorgen effect heeft op ons denken. Als Body & Mind coach geloof ik in de connectie tussen lichaam en geest. De Tibetaanse yogavorm Lu Jong, waar ik in ben gecertificeerd, leert je om je geest losser te laten en je lichaamsbewustzijn te verhogen. Het is niet voor niets dat Boeddhistische monniken Lu Jong Yoga al generaties lang gebruiken als krachtig middel voor algehele gezondheid en spirituele groei.

Ontmoet Body & Mind Coach Fritzi

Ik ben geboren in 1984 en groeide op in Amsterdam. Na mijn studie Design Cultures werkte ik als hbo-docent in het kunst- en designonderwijs. Ik schreef artikelen voor boeken, tijdschriften en tentoonstellingen en specialiseerde me in ambacht en de betekenis van werk. 

​Ik vond dit, achteraf gezien, vooral interessant omdat ik zelf worstelde met het vinden van geluk in mijn werk. Hoe leuk en succesvol mijn projecten ook waren, ik voelde me onzeker en niet op mijn plek. De momenten dat ik me vrij en nuttig voelde werden steeds zeldzamer.

Na een burn-out kwam ik in aanraking met Tibetaanse yoga en de boeddhistische filosofie. Tijdens deze fase ontdekte ik mijn roeping: begeleiden en lesgeven. Niet over ambacht of design, maar over Tibetaanse yoga, betekenisgeving en levenskunst. In 2016 werd ik door Tulku Lobsang Rinpoche gecertificeerd in de Tibetaanse yoga traditie Lu Jong.

​Door het plotselinge overlijden van mijn moeder in 2018, anderhalf jaar nadat ik zelf moeder was geworden, kreeg mijn zoektocht naar zingeving een stroomstoot. Het idee dat het obstakel de weg is, en dat juist daar schoonheid in schuilt, werd ineens heel tastbaar. Dat jaar besloot ik om mijn roeping te volgen en mij om te scholen tot integratief coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Nu verweef ik met veel inspiratie en plezier mijn kennis van Lu Jong en coaching in mijn Body & Mind Coachprogramma's. In mijn praktijk merk ik elke dag hoe lichaam en geest verweven zijn en hoe emotionele- en lichaamsintelligentie de sleutels zijn tot het ontsluiten van onze levensenergie. 

IMG_4034.jpg
drongmosurdung_ZW_fritzi_edited.jpg
Tulkula%20en%20ik%20plochingen2019_edite

"Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen."

Kari (Senior Stedenbouwkundig Ontwerper)

Wat Je Gaat Leren In Mojo Mastery:

 • Je ontdekt of herijkt je kernwaarden en kernkwaliteiten zodat je motivatie intrinsiek is en sky high.
   

 • Je leert jezelf op dagelijkse basis te motiveren zodat je productiever bent terwijl je meer lichtheid en flow ervaart.
   

 • Je krijgt helderheid over je purpose zodat je keuzes maakt die echt bij je passen.
   

 • Je leert omgaan met mentale ruis zodat je bewust ruimte creëert voor frisse ideeën.  
   

 • Je verhoogt je emotionele intelligentie zodat je makkelijker door emoties navigeert en hun inzicht-gevende boodschappen ontvangt. 
   

 • Je maakt kennis met je "innerlijke familie" zodat je terugkerende emoties en belemmerende overtuigingen herkent en kan doorbreken. Hoe meer innerlijke familieleden aan boort, hoe vrijer je je voelt. 
   

 • Je versterkt je intuïtie en overziet het grotere plaatje zodat je makkelijker boven blokkades uitstijgt.
   

 • Je verhoogt je lichaamsbewustzijn zodat je een stevig anker in jezelf voelt, meer energie ervaart en je makkelijker kunt ontspannen.

Fritzi is doortastend en weet je goed te begeleiden naar de kern van je eigen verhaal - daar waar je zelf soms lastig bij komt.

Akkemay kunstenaar en yogadocent

©STORIES_TALKS-013.jpg

Mojo Mastery Coachprogramma

Mojo Mastery is een individueel coachprogramma van 6 maanden waarin je diep duikt in je gehele systeem - mentaal, emotioneel en fysiek. In iedere sessie van 5 kwartier komen deze drie aspecten aan bod. Tijdens gesprekken kun je je gedachten en gevoelens ordenen. Korte meditaties, (ademhalings)oefeningen en visualisaties helpen je daarnaast in contact te komen met diepere lagen van jezelf, en je creatieve en speelse kanten aan te spreken. 

 

Jij bepaalt voor een belangrijk deel de inhoud van een traject: jouw coachvraag is leidend. Tijdens de sessies zorgen we samen voor een flow die het beste bij jou past. 

Tussen de sessies door kun je direct aan de slag met oefeningen, werkboeken en tools die je krijgt aangereikt. 

MENTALE LICHAAM

Werk Samen Met Je Mind

Ontdek krachten en valkuilen van je mind zodat je meer grip krijgt en meer ruimte vrij houdt voor creativiteit. 

Ken Je Kwaliteiten

Ontdek je kernkwaliteiten en groeikansen, zodat je helder hebt wie en wat bij jou past en waarom.

Boost Je Motivatie

Begrijp hoe motivatie en verandering werkt zodat je jezelf kunt coachen wanneer je maar wilt!

EMOTIONELE LICHAAM

Feel It To Heal It

Ontwikkel emotionele intelligentie zodat je veerkrachtiger wordt en boodschappen achter emoties begrijpt.

Kernwaardenonderzoek

Voel op diep niveau welke waarden voor jou belangrijk zijn en verbind daar je purpose aan. 

Grenzenonderzoek

Leer je grenzen kennen en bewaken op werk en/of relatiegebied. 

FYSIEKE

LICHAAM

Aanwezig zijn

Leer concrete technieken om jezelf in het NU te brengen.

Flow

Stel jouw unieke recept samen voor meer flow in je dagelijkse leven.  

Lichaamsintelligentie

Leer luisteren naar de stem van je lichaam zodat je intuïtie sterker wordt. 

Locatie Hartje Amsterdam (corona-proof)

Of Online

locatie_earth_3.jpg

​Voor de 1 op 1 coachsessies van Mojo Mastery nodig ik je uit bij Stories. Een relaxte praktijkruimte aan de Herengracht, vlakbij de Dam. 

De praktijk is coronaproof ingericht en onder de huidige maatregelen is het mogelijk om clienten te ontvangen.

 

Indien er sprake is van verkoudheidsklachten of wanneer extra voorzichtigheid geboden is, worden sessies online gedaan (of vooruitgeschoven).

Ik coach veel online, gelukkig zijn de ervaringen even positief als live. Handig als je een keer niet in de buurt bent!

Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen.

Kari senior stedenbouwkundige

Plan Een Gratis Focussessie In En Ontdek Of Mojo Mastery Bij Je Past.

 

​Een gratis kennismaking duurt 1 uur. We bespreken de aanleiding van je interesse in Mojo Mastery en blikken vooruit op jouw gewenste uitkomsten. Er is natuurlijk ook ruimte om (praktische) vragen te stellen aan mij. Wanneer je een klik voelt en de motivatie om aan de slag te gaan is groot, ontvang je van mij per mail een Kickstartdocument en plannen we gelijk de eerste 3 sessies in. 

 

PS: De kennismakingsgesprekken vinden op het moment alleen plaats via bellen of beeldbellen.

Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x30
fritzi_aangesloten_stories.png
NMI_LJ_LM23_Certified Teacher_Lu Jong_Lo
bottom of page