Contact

Fritzi Ponse bewustzijnscoach

- Integratief Coach Practitioner (NOBCO en EMCC erkende opleiding)

- Gecertificeerd Lu Jong Healing Yoga docent ( in de leer bij Tulku Lobsang Rinpoche)

- Aangesloten bij Coachfinder.nl

Praktijk in Amsterdam Centrum & Amsterdam Noord

​​

Tel: +31(0)6 445 11 630​

Mail: info@fritziponse.com

© 2019-2020 by Fritzi Ponse Bewustzijnscoach

HERO'S JOURNEY
Heb je wel eens het gevoel dat er iets mist in je leven?

Dat je eigenlijk blij en dankbaar zou moeten voor wat je allemaal hebt, maar dat er toch iets knaagt? 

Diep van binnen zou je meer positieve impact willen hebben. Op je werk, in je relaties of misschien wel op planetair niveau 🙃

Diep van binnen zou je meer geïnspireerd willen zijn door een verhaal dat verder reikt dan eigenbelang en uiterlijke schijn. 

Diep van binnen zou je ook meer rust en ruimte willen ervaren. Niet zoveel MOETEN dag in dag uit.

 

Wie ben ik? 

Wat WIL ik? 

Hoe draag ik bij aan iets groters? 

Hoe kan ik het beste van mezelf geven zonder mezelf te verliezen? 

Wat vind ik belangrijk?

 

Velen van ons worstelen met dit soort vragen. Om er vervolgens weinig mee te doen. Geen tijd. Geen klankbord. Geen simpele antwoorden en geen direct resultaat. Maar ondanks dat er best veel goed gaat, hoe kan het dan toch dat je niet tevreden bent? 

Bovendien lijkt de wereld om je heen in brand te staan. Klimaatcrisis. Vluchtelingencrisis. Sociale ongelijkheid. Uitgeholde systemen. Zoveel mensen, zoveel spullen, zoveel informatie.

En zo weinig rust. Zo weinig overzicht en grip. Zo weinig verbinding, met jezelf, je lichaam en de natuur. En daardoor zo weinig richting en betekenis. 

 

Velen van ons voelen en weten wel dat je CV, je (niet bestaande) pensioen, je volgers, je vakanties, je huis, je outfits en je bankrekening geen doelen op zichzelf zijn, maar slechts middelen. Maar waar dienen ze voor? Wat is wel het doel? Waar ben je op je 99e dankbaar voor als je terugkijkt? 

 

Niet dat indrukwekkend CV, honderdduizend volgers, je huis of vijfhonderd paar schoenen die je inmiddels niet meer past. Misschien is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven om later tevreden op terug te kijken wel een leven waarin je unapologetically jezelf mocht zijn van jezelf. Grootste geschenk én tegelijkertijd grootste uitdaging. Want het betekent NU leven en NU jezelf zijn. Niet later, als je alles gefixed hoopt te hebben. Want: is het leven niet één grote aaneenschakeling van kleine NUtjes? Is er wel een later?

  

Dus.

Ben jij klaar voor de shift van IK HEB naar IK BEN? 

Van blindstaren op de middelen naar licht schijnen op je pad?

(Zodat de middelen met veel meer gemak volgen.)

Ben jij klaar voor een nieuw perspectief op je leven en jezelf waarin je jouw kwaliteiten, krachten, valkuilen, onhandigheden, angsten en levenswijsheden ontdekt en unapologetically inzet? 

 

Als je een JA voelt heb je de eerste en belangrijkste stap gezet. Dan begint jouw hero's journey. Of misschien is die allang begonnen. Hoe dan ook, het is de mooiste en dapperste reis die je kunt maken: jezelf leren kennen in al zijn vergankelijke glorie. 

 

Als bewustzijnscoach kan ik je een map aanreiken en wat pointers. Maar…the map is not the territory zoals ze wel zeggen. JIJ bent de territory. Jij weet wat klopt voor jou en wat niet. Jij kiest de route, zet de stappen, bepaald het tempo, geniet van het uitzicht en neemt mee wat je koestert en laat achter wat je niet meer dient.  

 

Hoewel de route om unapologetically jezelf te zijn mysterieus en onbekend is (hallo, ontdekkingsreiziger), bied ik tijdens het coachen wel structuur. Ik geloof in de kunst en wetenschap van duurzame verandering en transformatie. Klik door om erachter te komen hoe jouw ideale Hero's Journey eruit ziet.

 

Liefs, Fritzi

 

PS: benieuwd naar mijn hero's journey?