top of page

Welkom!

Mijn naam is Fritzi, geboren en getogen in Amsterdam in 1984. Het leven kan soms behoorlijk hectisch zijn, vooral wanneer er onverwachte dingen gebeuren. Ik ben hier om je te helpen bij het navigeren door die wonderlijke - en soms chaotische – momenten.

 

Over Mij

Ik ben professioneel opgeleid coach en help ambitieuze (en vaak uitgeputte) professionals bij het maken van keuzes en het creëren van mijlpalen waar ze voldoening en energie uit halen. Mijn focus ligt op het opbouwen van mentale veerkracht, het vergroten van emotionele weerbaarheid en het verbeteren van jouw algehele welzijn. In mijn 1-op-1 coaching en trainingen combineer ik de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie, neurowetenschap en eeuwenoude wijsheid. Bovendien maak ik gebruik van een geavanceerde app, ontwikkeld door Positive Intelligence®, waarmee je dagelijks je mentale spieren kunt trainen, zodat jouw welzijn zichtbaar groeit en verdiept.

  • LinkedIn

Waarom Ik Dit Doe

Mijn doel is om op een praktische manier bij te dragen aan meer rust en positieve energie, en minder stress. Zowel op individueel niveau als in onze samenleving. Ik geloof dat dit begint met goed kunnen reflecteren op jezelf. Je ziet alleen pas écht verandering in jezelf en om je heen als je je inzichten in ander gedrag kunt omzetten. Na uitgebreid onderzoek binnen mijn vakgebied ben ik tot de conclusie gekomen dat Positive Intelligence® een methode is waarmee je snel en effectief mentale kracht kunt opbouwen om dagelijkse positieve veranderingen te ervaren. Mijn klanten merken vaak al binnen 2 maanden positieve effecten op hun prestaties, algehele welzijn en in hun relaties.

 

Naast individuele coaching deel ik deze boodschap met zowel grote als kleine organisaties. Ik streef ernaar om jouw mentale en emotionele gezondheid tot een prioriteit te maken.

 

Bekijk mijn aanbod of plan meteen een vrijblijvende kennismaking.

Mentale Kracht Coaching & Training

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

  • LinkedIn
bottom of page