top of page

Wat anderen zeggen

Ik voelde me uitgeblust omdat ik mij niet meer kon motiveren in mijn huidige werk, ook voelde ik mij onzeker en had ik twijfels over het maken van een volgende stap. Gedurende het coachtraject bij Fritzi kreeg ik het lef om te stoppen en een andere baan te zoeken die wel aansluit bij wie ik ben. Terugkijkend is ‘slow down to speed up’ het meest waardevolle inzicht geweest. Ik weet nu dat stilstaan bij jezelf juist voor een enorme voorsprong zorgt, omdat je dan kiest voor jezelf en een pad buiten je comfortzone ontdekt. En dan kunnen dingen ineens heel snel gaan. Nu ervaar ik werkplezier in mijn nieuwe baan en ben ik zeer tevreden met de stappen die ik heb gezet.

Fritzi wist door de juiste vragen te stellen altijd structuur aan te brengen in mijn chaotische gedachtes. Door het ‘heen en weer swipen’ van mijn gedachtes kwam ik tot bizarre inzichten die ter plekke indaalden. Ik heb niks gemist tijdens de coaching en merkte al tijdens de kennismaking dat haar manier van coachen perfect zou aansluiten bij mij. Ik raad Fritzi aan iedereen aan die het gevoel heeft vast te zitten omdat je denkt dat er geen andere keuzes zijn. Door dit coachtraject ben ik echt gaan inzien dat de meest complexe beslissingen daadwerkelijk simpel kunnen zijn."

DB (Business Intelligence Consultant)

Toen ik bij Fritzi kwam had ik moeite met grenzen aangeven en was ik vaak nogal streng en negatief over mezelf. Door haar magische manier van coachen voel ik me weer energiek en bezit nu de handvaten om mijn grenzen aan te geven. Mijn denkwijze is in positieve zin veranderd, ik kijk anders naar situaties die ik voorheen als obstakel zag en niet wist om te buigen naar iets positiefs. Ik voel me nu ook comfortabel genoeg om beslissingen te nemen die ervoor zorgen dat ik een andere weg insla en oude patronen los te laten. Zonder dit coachtraject zou ik de mogelijkheden en handvaten niet hebben verkregen. Ook andere wegen inslaan zou als onprettig ervaren, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Het is een proces en Fritzi’s manier van coachen en haar kracht zijn ontzettend behulpzaam hierin!"

Anoeska, allround administrateur

"Fritzi heeft mij enorm geholpen bij het inzien van welke werkzaamheden aansluiten bij mijn intrinsieke motivatie en welke niet (meer). Dat was zeer verhelderend en hielp mij om een nieuw pad uit te stippelen."

 

Kari, senior stedenbouwkundig ontwerper

Fritzi heeft een warme, vrolijke energie en vanaf het eerste moment creëerde ze een niet-oordelende sfeer waarin ik me vrij voelde om mijn wildste dromen te delen. Ze is doortastend en weet je goed te begeleiden naar de kern van je eigen verhaal - daar waar je zelf soms lastig bij komt. Samen onderzoek je wat de obstakels zijn op je pad en hoe je daarmee om kunt gaan. Al met al zijn de coachsessies met Fritzi heel inzichtelijk en waardevol voor mij geweest, dus ik zou haar zeker aanraden!"

Akkemay, kunstenaar en yogadocent

In een periode waarin het mij niet lukte om stappen te zetten heeft Fritzi mij geholpen. Door de sessies met haar heb ik mijzelf beter leren kennen en sta ik nu weer vol energie in het leven."

Thom, masterstudent Bedrijfskunde

Ik heb het coachtraject met Fritzi ervaren als steunend, een spiegelmoment en een moment waar ik werkelijk kon luisteren naar mezelf. Het voelde veilig en gedragen, in ieder gesprek ontstond er verdieping in het helder krijgen van dat wat zich in me afspeelde. Met warmte, en zachte aanwezigheid brengt Fritzi je weer terug naar jezelf. Dank je wel."

Coach, trainer

Fritzi is zeer aan te raden als coach. Met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je om gedachtes te ordenen en inzicht te geven waar je tegenaan loopt."

 

Communicatie- en duurzaamheidsexpert

Het coachtraject bij Fritzi heeft mij enorm geholpen en verschillende inzichten gegeven waardoor ik onbehulpzame gedachtepatronen heb leren omzetten in behulpzame patronen. Ik heb Fritzi ervaren als een rustige, begripvolle en geduldige coach met de kwaliteit om open vragen te formuleren die mij stimuleerde om de antwoorden bij mijzelf te vinden."

Masterstudent Rechten

Fritzi is een toegewijde luisteraar, ze creëert een sfeer van vertrouwen en geeft je nieuwe energie door de aandacht die ze geeft, waarin jij kunt ontspannen. Ze geeft inzichten terug die je zelf nog niet had bedacht, en....ook de koffie is goed."

Patricia, schrijfster

Ben jij de volgende?

bottom of page