top of page

Hoe kan ik je helpen?

Het leven kan soms behoorlijk hectisch zijn, vooral wanneer er onverwachte dingen gebeuren. Ik ben hier om je te helpen bij het navigeren door die wonderlijke - en soms chaotische – momenten.

 

 Wil jij mentale en emotionele veerkracht opbouwen?

➕ Wil jij keuzes maken en mijlpalen creëeren waar je echt voldoening uit haalt?

➕ Ben je klaar met saboterende gedachten waardoor je kostbare energie en gemoedsrust verliest?

 

In mijn 1-op-1 coaching en trainingen combineer ik de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en neurowetenschap met eeuwenoude wijsheid.

 

Ik maak gebruik de Positive Intelligence® app, waarmee je dagelijks je mentale spieren kunt trainen, zodat jouw welzijn zichtbaar groeit en jouw ambities vleugels krijgen

Waarom werken aan je mentale fitheid?

Wat is mentale fitheid en waarom wil je mentaal fit zijn?

 

Wanneer je werkt aan je mentale fitheid, dan werk je eigenlijk aan je neuroplasticiteit. Hoe meer plasticiteit, hoe wendbaarder, creatiever en veerkrachtiger je wordt.

Mentale kracht opbouwen is dan ook te vergelijken met fysieke kracht opbouwen: onder de juiste omstandigheden en begeleiding behaal je zichtbare resultaten. Het helpt je ook om gezond oud te worden.

Door middel van Positive Intelligence® train je je mentale spieren met behulp van slimme korte oefeningen in de PQ® app, waardoor je nieuwe neurale paden aanlegt en daadwerkelijk verschil gaat ervaren. 

Ik ben opgeleid PQ® coach en weet hoe ik je het beste kan coachen zodat je er het beste uithaalt en al snel resultaten ervaart.

Uit grootschalig onderzoek (500k deelnemers uit 50 landen) blijkt dat 80% zich laat leiden door innerlijke saboteurs, oftewel negatieve stemmen die voortkomen uit het overlevingsbrein. Zij zorgen voor een lage mentale fitheid. Dat betekent dat slechts 20% van individuen en teams zijn ware potentieel bereikt.

Wil jij het verschil maken door mentaal fitter te worden?

Omdat complexe vragen en uitdagingen vragen om creativiteit, innovatie, empathie en gefocuste actie is het belangrijk om te werken aan je mentale fitheid. Deze eigenschappen vind je namelijk in andere delen van je brein dan het overlevingsbrein.

Als 
PQ® coach help ik jou (en je team) om mentaal fit te worden zodat je een verschil kunt maken zonder in te leveren op je welzijn. 

 

Je leert hoe je je hersenen positief inzet zodat je complexe uitdagingen tegemoet treedt in rust en vertrouwen en vol daadkracht waardoor baanbrekende resultaten tot stand komen.

Waarom Ik Geloof In Mentale Fitheid

Mijn doel is om op een praktische manier bij te dragen aan meer rust en positieve energie, en minder stress. Zowel op individueel niveau als in onze samenleving. Ik geloof dat dit begint met goed kunnen reflecteren op jezelf. Je ziet alleen pas écht verandering in jezelf en om je heen als je je inzichten in ander gedrag kunt omzetten. Na uitgebreid onderzoek binnen mijn vakgebied ben ik tot de conclusie gekomen dat Positive Intelligence® een methode is waarmee je snel en effectief mentale kracht kunt opbouwen om dagelijkse positieve veranderingen te ervaren. Mijn klanten merken vaak al binnen 2 maanden positieve effecten op hun prestaties, algehele welzijn en in hun relaties.

 

Naast individuele coaching deel ik deze boodschap met zowel grote als kleine organisaties. Ik streef ernaar om jouw mentale en emotionele gezondheid tot een prioriteit te maken.

 

Mentale Kracht Coaching & Training

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

  • LinkedIn
bottom of page