top of page

Rotgesprek gehad? Zo herstel je snel

Deze 4 stappen geven jou headspace na een rotgesprek of tegenvallende resultaten.

Racende gedachtes, een knoop in je maag of een brok in je keel. Een gevoel van woede, onrust, schuld of schaamte kruipt omhoog en laat je maar niet los.


Heel vervelend en herkenbaar.


Hoe schakel je over van je stress brein naar je positieve brein?


1. Herken de negatieve emoties en gedachtes in jezelf, zonder daar verder iets van te vinden

2. Verleg min. 10 seconden lang alle aandacht op een zintuigelijke ervaring. Bijvoorbeeld door duim en wijsvinger langzaam over elkaar te wrijven (voel de ribbels op je huid).

3. Stel jezelf daarna de vraag: wat is het goeie om nu te doen?

4. Doe dat vervolgens.


Maar vooral: neem een professionele coach in de arm met wie je dit in de praktijk kunt gaan oefenen. Want het echte leven is natuurlijk weerbarstiger dan een lijstje met 4 stappen.


Laat ik nou zo iemand zijn 🙋 Met behulp van mijn coachprogramma ondervind je al na 8 weken meetbare resultaten. Je reageert met meer veerkracht en wendbaarheid op situaties die nu nog zenuwslopend voor je zijn.


Want mentaal fit worden hóéft niet ingewikkeld te zijn. Het vergt slechts 8 weken inzet om je positieve brein drastisch te versterken. En een coach die je accountable houdt verhoogt je resultaten met 500% (!).


Boek een gratis kennismakingsgesprek dit je aanspreekt.


PS: dit programma kost je naast de 1 op 1 coachsessies 3 x 2 minuten oefenen per dag. Prima te combineren dus met baan/gezin/sport/sociaal

Comentarios


bottom of page